25-02-2011

Het moest natuurlijk gebeuren; vandaag hebben we allebei afscheid genomen van ons werk…
Halverwege de werkweek super genoten van de afscheidsetentjes/borrels/kroegbezoeken, waar ook geweldige afscheidscadeau’s zijn gegeven! Op de gekregen motor zijn we lichtelijk verheugd naar huis gereden; zeer onverantwoord :-S.
Wel lastig, zeker als je het super naar je zin hebt op je werk en een hoofd vol plannen en onvoltooide projecten. Neemt niet weg dat we iets heel tofs gaan doen natuurlijk.

Daan zou graag een foto posten van het afscheidscadeau van Lely, maar die moet eerst nog even pronken op het feestje; dan mag iedereen er een rondje op rijden (ook met een alcoholpromillage van >0,2 :-) ).

De motoren zijn na 23(!) dagen ‘varen’ al helemaal in Portugal… niet echt volgens planning dus.
Overboekte boot, dus ze zijn op een andere boot gezet, die ging staken en haalde z’n aansluiting niet, etc., etc. Small issue for a huge containervessel, but a giant frustration for us! (lees: Daan)
Het lijkt erop dat de motoren nog net op tijd in Canada zijn; mochten ze nu weer een boot missen moeten we ons nog maar een paar weken vermaken; het leven is zwaar… ;-)

Nu enkel nog ons tijdelijke huis leeg halen in Maassluis, daarna gaan we beginnen aan the GreatGoodbyeTour, letterlijk langs de uithoeken van Nederland… om uiteindelijk te eindigen op het prachtige Flakkee! Daar gaan we flink feesten; 5 dagen genieten van de kater en dan vliegen!

Het is allemaal heel tof, maar ook wel lastig. Het is vooral moeilijk om afscheid te nemen terwijl je mensen nog ziet en spreekt. Eigenlijk moet je na 2 maanden iedereen missen even terugvliegen en op dat moment afscheid nemen; weet je tenminste waar je ‘t voor doet!